SUPERMAN


awak ke tu? :'(
Monday, 30 April 2012 | 03:54 | 0 Words
assalamualaikum (jawab lah korang)

                       tok tok tok, ada orang tak? hahaa~ wat ap tu ? sihat? sya sihat jea, *tak tanya pon, ahak! ;D korang pagi tadi kan rindu kita terubat, sweetheart kita datang sekolah, TERIMA KASIH awak sebab sudi datang, sayang awak,, kiss olok olk sikit :* tapi dia datang jap jea, :'( time rehat, budak nie bising- bising kat kanti, ingat kan budak ni nipu jea.. elang selera saya nak makan, mee yang kita beli tu tak abis pon sebab nye terKEzut dengar budak nie cakap (EH! tkah, arep lah, dia datang), tak btao pon nak datang >.<"

                       haha walaupon kita tak bercakap langsong ngan awak, dengar sore awak pon tak, neverminde dapat tengak muka awak pon jadi lah! rindu sangat-sangat kat awak, *wah! akhir nya Nurul Atikah Azaman berani mengaku yang dia miss kan sweetheart dia, LOLz =="

             nape tak tegur saya? malu? saya pelik ngan pangai cam tu, buang jaoh-jaoh pangai awak yang cam tu. sumpah! saya benci, :'( akhir nya air mata yang agak kesengalan nie tumpah jugak, ok kita benci.!!!!!!!!! sok awak balik da, jaga diri.. next week saya exam, doa kan saya ea pokcik :')



zainulariff LOL ;D
(sayang awak wooo)

thanks read this entry :)

LOVE;
tikahman

-Past- | -New-