SUPERMAN


halo JUNE
Thursday, 31 May 2012 | 20:14 | 0 Words

assalamualaikum... 

    hai cute and handsome readers.. how'r you? harap semua ny sihat ky. cam mane cuti? seminggu dah habis, tinggal lagi seminggu jea lagi kita cuti skolah.. hahaa homework aku langsong tak sentuh lagi, hebat tak? tapi aku ase korang pon same jea cam aku, homework tak buat pon lagi kan? kan kan kan? ngaku jea la, tak perlu malu  - malu,, buahahaa.
                         pejam celik pejam celik (tak celik celik dah, hahaa *gurau) kita da masok bulan 6, selamat tinggal bulan MAY. bulan mei yang banyak kenangan manis + masam + pahit hahaa.. tinggal lagi setengah taon jea lagi nak masok form 5.. YA ALLAH sekejap ny masa berjalan, cam air yang mencurah time aku siram pokok bunga Ummi aku jea. ngeh2 ;D. ase cam baru jea masok form 4 :'( next year dah SPM.. oh! no.. da ase da tempias exam kat diri aku, ahak! this year 2 orang sepupu aku yang da sampai ke menara gading. tikah jelley sangat nan korang, pape pon doa kan tikah dapat pergi sana jugak, AMIN2 Mesti best kan masuk U?, WOO JELOS2! dapat bawak fon, dapat pakai baju bebas, adodoo jelly I "-" ok stop till here, t kang aku mengarut makin banyak, ahhaaaa
                         malam nie pas Isyak paksu and abang Ikram (lepas asar) (sepupu tikah *nsem) kawin, apa da.. kawin pada date n hari n bulan yang same.. tak sabar2 sangat da nak kawin *ayat nenek aku* hahaa penat tao, lepas cyap kemas2 n masak kat uma paksu p pulak uma maklong.. hahaa lawak tao. tak tao lah cam mane nanti time kenduri.. wait and see jea la.. tak pasal2 ad jugak yang pengsan ulang alik kesana ke mari.. ==" anyway! kakak nak ucap kan selamat pengantin baru kat paksu, semoga bahagia sampai ke anak cucu + cicit. kat abang ikram pon sama.. iekah doakan semoga hubungan korang sampai akhir hayat, korang kapel time skolah menengah lagi kan? awesome la! akhir nya kawin jugak, alhamdulillah *terharu :')
                       ok la aku berhenti takat nie dulu la oky, banyak sangat da aku pot pet pot pet, kot suka lah, blog aku.. buahahaa! tak suka p main jaoh2 :P
                   
                   
p/s: DEAR JUNE plis be nice to me :'3 after bukak skolah nanti dapat result, hope semua ny okey..
       AMIN2  '-'                
                                                                     LOVE:
                                                                   Tikahman.
           
                       

-Past- | -New-