SUPERMAN


EXAM :'>
Saturday, 12 May 2012 | 07:12 | 0 Words



assalamualaikum :)

hai blogger~ korang semua ap habaq? sihat? (cakap ala ala orang kedah ^^)
sebenar nya tak ada pape pon nak share just sesaja nak lepas kan gian, da lama tak menaip. tak salah kan? ke salah?
what ever la this my blog, tak puas hati p main jejaoh, (^=^)

sebenar ny nie minggu exam, saya pon tengah study pai, isnin ni exam PAI n SEJARAH,. both of this
subject I must to memories.. mampu ke saya nak ingat semua menda nie? ase nak nangis, :'( kita tak
kuat, tapi insyaALLAH bleh, yakin pada diri.. YAKIN!

soalan mid year seriusly susah, susah nak mampos gituuW. paper account,
 aku nangis lepas jawab paper tu, tu baru paper 1, belum lagi paper 2, astarfirullahalazim apa nak jadi nan aku nie?
malas sangat ke aku, sampai aku langsong tak leyh nak in nan subject account, acener nak jadi accountant ni?
ke aku da kena ubah cita-cita aku? oh! no, Nurul Atikah , kau tak abis berperang lagi,
da nak undur diri.. tak malu kea? :'>  be strong! ya be strong! LOL
kalau nak tukar ambition aku, aku nak jadi apa? give me any good idea.. nanti lah aku pikir kan.
tapi aku tak pernah terfikir pon nak tukar cita-cita aku :)

hari ne hari ibu kut, :) selamat hari ibu ummi, kakak saynag ummi, kiss sikit :*
pengorbanan ummi kat aku selama nie tak kan aku sia2 kan tao, aku akan belajar pepandai
sampai berjaya AMIN :'D

PRAY for my exam

p/s: isnin nie ariff exam, gud luck awak :)
           saya doa kan kejayaan kter bersama :'>

                                                                                                                                                                                         assalamualaikum:)
LOVE;
tikahman

-Past- | -New-