SUPERMAN


Monday, 18 June 2012 | 05:49 | 0 Words
ASSSALAMUALAIKUM.
jawab la sayang, dapat pahala tahu? ha tak tahu?
masyaALLAH , jawab salam lah benda yang senang
buat untuk dapat pahala tahu? tak tahu jugak?
tak pe lah jawab je la salam tu


*HAPPY tuuut*

menaip sambil bersilang kaki kat lantai
and mulut tengah mengunyah LOL
and tengah layan lagu hyper act...
erhum2 band baru yang tikah minat, awesome doe!


bissmillahhirahmanirrahim :)

rakan2 semua tengah buat ap? udah makan? ha belum? baik p makan nanti sakit tahu,
parents ualls jugak yang susah tahu? korang tak susah, just menanggung sakit tu jea lah
bhahaa! ok tikah, stop! guys~ semalam hari ap? ha hari ap? ahad? bukan2, hari
lahir tikah? lagi lah bukan! da malas nak meneka, semalam hari BAPA tahu? tu pun
tak tahu ap da. walaupun ibu yang melahirkan kita, jasa ayah jangan dilupa pulak
ayah lah yang mencari rezeki yang mencari nafkah ntuk kita idup tahu? tanpa ayah
maybe kita mati kebulur, merempat kat tepi jalan? oh! maybe.. so kepada yang still ada
ayah tu hargai lah ayah anda sebaik mungkin, tikah hargai ayah tikah, jasa ayah
and kasih ayah tiada tandingan ny :') terima kasih ayah, sebab da jadi
ayah kakak and adik2 yang awesome! terima kasih juga sebab ayah da didik kakak
hantar ambik kakak dari sekolah and tuisyen, n banyak lah lagi. tak terkira
semua kebaikan dan jasa ayah kat kakak :') *ok aku sebak*

apa yang aku type dalam blog ni aku tak pernah pon cakap depan2
kat ayah aku, sumpah malu nak cakap cam ni kat depan2, tak tahu
lah kenapa malu sangat nak cakap, tulis dalam card birthday and
card raya selalu lah =="
pape pon
I
LOVE YOU AYAH

HAPPY FATHER DAY




so sorry gambar ni tak clear, almaklum lah
kita pakai npon tiga seposen jea, baling
kat anjing sumpah mamposZ anjing tuh!
bahahaa!

LOVE;
TiKAHMAN



-Past- | -New-