SUPERMAN


dear sy!eda
Saturday, 9 June 2012 | 05:28 | 0 Words


LOVE this link

hai assalamualaikum :)
gatai nak menaip entry , tak pe kan ? tak salah kan?

entry ni just for myself and syida.
tadi kita online time dah nak  Maghrib, ingat kan nak online
krjap je, tapi tibe jadi p online lama :D *normal la tu

by the way, thanks for the link syida
i love that link, buat saya insaf , buat saya sedar, buat saya
bukak mata and otak saya nie!
sesungguh nya saya cepat lalai and
i have so lucky to have you as my friend not only my
friend but my best friend
awak selalu ingat kan saya menda tu ini..
selalu kasi semangat kat saya,
terima kasih syida :')
saya hargai semua tu :'D

awak dah nak balik kan esok?
take gud care of urself ky?
studt rajin-rajin, jangan lupa kan saya
yang comel + cantik ni hik2 sempat lagi buat lawak
LOVE you always!

-Past- | -New-