SUPERMAN


my wedding
Friday, 8 June 2012 | 05:30 | 0 Words
hoi hoi and hoi lagi... 

assalamualaikum hari jumaat yang indah ;D
korang tengah buat ap tu? sihat ka? klau tak sihad mam ubat ea, kita tengah melantak strawberry ni, um~ yum yum, nak? meh dekat, kita suap.. hahaa petang tadi dpat bunga rose segar dari cameron , hahaa thanks kepada si pemberi, kiss sikit :*

skolah dah nak bukak lagi dua hari, oh my gad.! langsong tak prepair nak skolah, korang cam mane? homework tak cyap lagi ,bi jea yang dah sentuh, bhahahaa! atleast aku buat jugak, kan kan? hari ni saya dok kat umah tiga orang jea, dengan adik-adik kesayangan saya, AIN and AUNI .. eh! mana ummi ayah , amsyar n syakir? haaa yookk elang da, hahaa ummi ayah n amsyar balik kelantan , syakir pulak cam biase la cuti jea teros bela balik kampong, best la kau ==".. ummi balik kelantan sebab ad emergncy, tibe jea tokk ma sakit.. selamat tak g Mekah lagi, sob2, sakit tiba2 kiteorang pon terkejut, baru hari rabu hari tu tok ma call sihat walafiat lagi.. semua balik semalam lagi, just ummi jea balik hari ni.. hope everything okey, AMIN AMIN :')

               ok, back to our topic.. erhumm! what wrong whit my enrty tu? 'my wedding'? bila saya kawin? bhahaa saje je wat gimik, actually my uncle wedding la! paksu kita, dia da kawin tao, akhir ny sudah sekian lame bercinta lepas jugak ke jinjing pelami. betul ke *'jinjing? ke jinjiang? im already forgot to spell that word xD malu... tutup muka! hahahaa! ok la no idea nak coret ap da,,, just wanna to make a wish to both of you la:

*hope bahagia till d end of your life
*dapat cahaya mata yang comel2 n nsem2 cam pak su <3
*menjadi ayah n ibu yang berguna kepada anak2 (hahaa! kemain wish ni)
*bahagia hingga ke anak cucu + cicit AMIN2

kakak rase masih tak terlambat kut nak wish selamat pengantin baru, hihikk SELAMAT PENGANTIN BARU paksu and maksu ita, <--- panggilan baru ntuk my aunty.. ni ad sikit gambar yang tikah nak share nan korang, jom layan~

pic nie cam kureng clear , sebab tikah crop *maaf*


ni acik aien kita, red you <3


                                                                           
                                                                      snap time!



blue in colour this's my mum <3


my aunty la tu ;)


cite girl with a beautiful eyes! kak sue and
my grandma n.n




ni anak perempuan ummie, saya dan
adik saya AIN *ad lagi sorang* AUNI


smile! one , two, three ;D lol


hah! nie my full family, cukup semua adik beradik ak, awesome!




aunty aku yang awesome and paksu!


^^ dari kiri, syasya, ain, paksu  maksu


red women in the middle
*di apit oleh green girl*


Nurul Ain Amiera
*pink? lain dari orang* =="


 with my younger sista T.T


                                            

                                              biru tu my ummie and brown tu nenek saya :D
 

last picture ! my kak sue :3

Okey la, da penat pot pet pot pet ;D

selamat kembali ke sekolah kawan-kawan ku, pakwe ku , adik ku :'(
*kita nangis nie* bhahahaa, tu pon na btao :'D

ASSALAMUALAIKUM!


LOVE :
tikahman.



-Past- | -New-