SUPERMAN


not bad la -..-"
Monday, 11 June 2012 | 09:29 | 0 Words
assalamualaikum :D

menaip sambil layan my fbrate song, yeah!
apa pun yang terjadi ku kan selalu ada untuk mu~
#ok,.tkah.sewel

hai korang, amacam new sem? cewah! new ''sem'' tuh! bunyik cam budak dok U jea kan2?
baru la awesome! hope, everything oky la kan. bukak buku baru ntuk penggal persekolahan yang baru..
tanam azam yang baru! *ingat tu tikah* seriusly saya cakap sikit pon saya tak rindu kat sekolah,
just rindu kan meja saya kat lam kelas 4AB + my pren, tu jea, hik2 *ikhlas dari lubuk hati ku yang
suci lagi murni.. lol
bukak2 sekolah jea da dapat result, hmm tak mauh cakap sal result, t tunggu sampai full result
baru kita cakap sal ni ky? syuh syuh~ nightmare sungguh. =="

oky back to our entry, actually semalam kan ada menda yang tak di jangka da jadi *ayat gimik
saya di timpa kemalangan, *gimik lagi* terok sangat, sob3~ da nangisa satu baldi da time tu,
hahaa, sebenar ny cita dia cam ni, semalam kan ain (adik) nak balik maktab da, so tiba je
ummi sok saya masak nasi ayam, firstly taw kita wat nasi ayam, alhamdulillah jadi, just nasi jea yang
ummi buat, sup n bla bla saya and ain buat, awesome kan kami? hak2 lepas jea semua da masak
just tinggal nak goreng  ayam jea, sumpah ase malas da nak goreng ayam tu, dengan hati berbelah bagi saya greng jea la, at the same time ayah ja and acik ain saya sampai umah from KL kut.. ramai2 lepak kat dapur
time tu ayam tu da masak da, saya  tak komfden bleyh angat ayam tu, saya pusing kiri kanan, tibe time aku panggil ummi aku kuali yang penuh dengan minyak panas tu tumpah tergolek jatuh kat lantai,
minyak tu tumpah atas tangan kiri aku, terkejot berok terkejut gorrila semua nya ad, mana tak nya minyak tu tumpah kat tanggan cam air yang mengalir time kita dok basuh tanggan *ok.over* tapi memang betul aku tak tipu.. kemain aku menjerit, cuak gila, ase nak pitam jea time tu, ayah aku ngan ayah ja dok kat ruang tamu cepat2 lari, cam gunung berapi pulak yang jadi.. ==" acik ain pulak cuak kemain, mak aku da nangis
tengak aku time tu.lam otak aku ni banyak menda yang pelik2 aku dok fikir, cacat kea tangan aku? kudung ke tangan aku? berparut kea tangan aku? hangus ke tangan aku? tercabut kulit kea tangan aku? hahaa sampai cam tu sekali, tampa segan silu nya aku nangis cam budak2 yang tak dapat gula2, menangis teresak2 , huk2, mak ak isi minyak lumur kan kat tangan aku, time tu baru ase sakit, panas , kebas , tegang semua aku ase.. dalam tiga jam, alhamdulillah tangan aku ok sikit, hahaa orang lain dok makan , aku dok terlantar kat bilik =="

tak pernah hayat hidup lam family aku kuali terbang, bhahahahaa tak leyh di buat calon isteri betul la aku ni,
lepas kjadian tu aku da serik na pegang kuali, masuk dapur pon aku tak pandang kat tmpat masak tu
FOBIA wooo! kalau orang lain fobia cinta, aku FOBIA KUALI ==" *buruk.mad*

p/s: berhati kat dapur, terutama time tengah goreng2, kalau tak nak jadi cam
      aku, becareful kay guys?

entry kaki *org lain nota kaki, aku entry kaki* :                                                                                                         # semalam jumpa dilah time p anta ain, rindu awak dilah..  kiss sikit :*
#angah take care kat sana, I LOVE YOU sis! filying kiss :* muah2
#dekat orang yang bagi shawl kat kita tu, trimas ea, nanti aku pakai shawl kau tu time RAYA.!
#arep: saya RINDU awak *ok,tikah.gatal.*
ok lah, masa da cemburu kan kita, stop till here, nanti aku menaip lagi ky? malam dah larut , sok mau p sekolah, sekolah? what is that? :D hahahaa lolsZ gud nite aolls, tidur mimpi tikah tao <3

LOVE:
tikahman.

-Past- | -New-