SUPERMAN


Saturday, 7 July 2012 | 03:50 | 0 Words





assalamualaikum :)
kaum hawa dan kaum adam :)



cark! hey readers, apa kaba semua? huuu~ rindu , dah lama tak berblogging.. dah bape
lama erk? ntah, tikah pon lupa. dah bersawang + berhabuk dah blog buruk ni, :'( ni sedih ni
hahaa, actually banyak story yang nak share , tapi tapi tapi...... takpe lah tikah just nak
share pasal sport day kat skolah yang baru je melabuh kan tirai pada 5 july hari tu..
4 hari sukan tahunan kitaorang berlangsung, but the big day hari KHAMIS 5 july
hari tu :)

bersyukur sangat-2 and ada lah jugak rasa nak kembang hidung , bhahahaha
mau tahu kenapa? nak tau tak? rumah sukan tikah uMah DATO' BAHAMAN
yang sebelum ni namanya AMANAH. dah 3 tahun berturut-2 dah umah sukan
DATO' BAHAMAN jadi JUARA.. give a big clap ntuk cikgu-2 yang
bukan main semangat lagi nak kekal kan kemenangan DB..

next year menang lagi.! AMIN-2 xD
moh kita layan gambar yang tikah curi kat fb, fb sape?
tak perlu tahu lah LOL :D




tecer dally and cikgu Nolly



bena ni cikgu Ayu yang creat, awesome kan? kata DATO BAHAMAN,
tulah pic DATO BAHAMAN





rumah TOK GAJAH 




peace! 




semangat sampai conteng muka!
kiri : sully , syaz, fatin



perbarisan




tikah and fatin
maaf saya pendek -,-" hahaa




cik jaja tak kasi kita amik gambar dia,
amik kau tikah snap curi-2 :B




tikah and tyra




dalam gambar ada gambar :)




syaza dan cik kema :W



susah sangat nak snap pic mamat nih!
syafiq fandy





abang smart kita, syazwan



asraf syafiq and tikoh
(asraf, mata awak sepet, saya jelez *__*)



them, with cute boy!!!



persatuan :)



gambar bersama ahmad..
abang askar datang sekolah, dia MC time tuh.. :)




DB's girl <3



panglima garang






cik kunti, syaz, wawa and rissa :)



DB DB and DB :k


kedet polis.! 


balqis and fatin yanna

that'z all guys! ;D

LOVE ;
tkah

-Past- | -New-